Polícia pátra po svedkoch dopravnej nehody z 12.1.2013

28.01.2013 Bratislava

Polícia pátra po svedkoch dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 12.01.2013 v čase o 19:04 hod na kruhovom objazde medzi odchodným domom IKEA a obchodným domom AVION v Bratislave. Účastníkmi dopravnej nehody boli vodič vozidla Škoda Octavia( EČV – nie je známe) a vodič vozidla Citroen C4 (EČV :SC).
V inkriminovanom čase neznámy vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, tmavej zelenej farby, neznámeho EČV, vychádzajúc z parkoviska obchodného domu IKEA, nedal prednosť v jazde vozidlu zn. Citroen C4,ktoré po kruhovom objazde v úseku označenom hlavnou cestou prechádzalo.
Po strete vozidiel sa obaja vodiči na vine dohodli a kruhový objazd opustili s tým, že údaje si vymenia na parkovisku. Následne vodič vozidla Škoda Octavia z miesta ušiel, k výmene údajov neprišlo.
Polícia žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili osobne na Krajskom dopravnom inšpektoráte Bratislava, na Osvetovej ulici č. 4, alebo telefonicky na čísle 09610 32 554, pripadne na linke 158, urobiť tak môžu aj osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ.
 
Tatiana Kurucová
KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región